2024. április 29. - Péter

Fruzsi életében először csinálta

Kovácsovics Fruzsina élete 180 fokos fordulatot vett. A Csillag Születik döntőse előtt ugyanis új kapuk nyíltak meg, fellépésekre jár, nemrég készült el első lemeze, és a múlt héten műsort vezetett a Csak csajokban Dombovári Vandával.
2008. április 1. kedd 12:12 - Hírextra
- Az az igazság, hogy sok irányba elindultam, ugye az iskolát is elkezdtem, a zenélést is elkezdtem komolyabban csinálni és most a műsorvezetésbe is belekóstoltam. Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy végül is mit szeretnék majd csinálni, mindegyik nagyon tetszik, mindegyik nagyon közel áll hozzám, úgyhogy ezt még a jövőre bízom – árulta el a Reflektornak.

Fruzsi csak a döntést halogatja, élete első videoklipjét azonban nem. A Hazatalálsz című dal az egyik legkedvesebb a fiatal lány számára. Ez nem csoda, hiszen tökéletesen tükrözi személyiségét.

- Igazából jeleneteket láthatunk majd a klipben és azért tetszik az egész, mert mindegyik egy hozzám közelálló jelenet. Lesz, hogy hintázom majd, lesz, hogy a mezőn fekszem, ülök, biciklizem, üveggolyók között leszek, úgyhogy ezek mind olyan vidám dolgok, amik közel állnak hozzám, tehát nagyon tetszenek.

- A kedvenc virágom a napraforgó, úgyhogy különösen boldog vagyok, hogy ez egy kis imitált mezőn játszódik, ahol a napraforgók társaságában lazulhatok.

A törékeny énekes élete kész rohanás, hiszen amióta egy ország ismeri, nincs megállás. Ebben pedig lubickol, még akkor is, ha a szerelmet egyelőre csak a dalokban éli át. A gyönyörű lány szívét ugyanis még nem rabolták el.

- Még mindig nincs barátom. Az élet most sem lett könnyebb, vagyis egyre sűrűbbek a programok, úgyhogy még mindig nincs párom, várom a nagy őt, vagy hogy is kell ezt mondani…

Fruzsi tehát nagy keresésben van. Szeretné megtalálni a sikert, a pályát, ami boldoggá teszi és persze a szerelmet. De azt biztosan tudja, hogy most az éneklésre szeretne koncentrálni, mert a lelke mélyén tudja, hogy hamarosan nem csak a haza, de a slágerlisták élére vezető utat is megtalálja.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását