2024. április 19. - Emma

Díjeső a Music Awardson?

Alicia Keys öt, a Coldplay és az Eagles négy-négy díj jelöltje az American Music Awardson. A rangos zenei díjat november 23-án adják át Los Angelesben.
2008. október 15. szerda 09:58 - Hírextra
Alicia Keys amerikai rhythm and blues énekesnő egyebek között az év előadója és az év legjobb énekesnője díj várományosa. Az év előadója díj jelöltje rajta kívül a brit Coldplay és az amerikai Eagles, Chris Brown és Lil Wayne is - jelentették be kedden Los Angelesben.

Az év legjobb énekesnője díjért Mariah Carey és Rihanna, a férfi előadók trófeájáért Chris Brown, Usher és Kid Rock áll sorban. Az év együttese trófeáért a Coldplay, az Eagles és a Daughtry versenyez, míg az év albumáért a Coldplay két koronggal is a jelöltek között szerepel, de a Alicia Keys és az Eagles is érdekelt ebben a kategóriában.

Alicia Keys elnyerheti a rhythm and blues legjobb énekesnőjének járó díjat, s ezért verseng Mary J. Blige és Rihanna is. Az év legjobb rhythm and blues album díját Mary J. Blige, Mariah Carey és Alicia Keys közül viheti valaki haza.

A pop-rock kategória legjobb énekesnője díját Alicia Keys, Mariah Carey és Rihanna nyerheti, a férfi előadók között Chris Brown, Usher és Kid Rock lehet a befutó.A legjobb filmzenei albumok között nyerhet az Alvin és a mókusok, a Juno és a Mamma Mia című filmek zenéje.

A rapperek között olvasható jelöltként Lil Wayne és Kanye West neve, míg a kategória legjobb albumának díjában e két előadón kívül reménykedhet Jay-Z is.Az év felfedezettje lehet a novemberi díjkiosztón Flo Rida, a Jonas Brothers és a Paramore együttes. A győztesekre november 7-éig lehet szavazni az interneten.

A díjkiosztó gála házigazdája Jimmy Kimmel televíziós műsorvezető és komikus színész. Az este folyamán már biztosan színpadra lép Rihanna, Ne-Yo, a Pussycat Dolls és Taylor Swift. Az eseményt az ABC televízió élőben közvetíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását