2024. május 3. - Tímea, Irma

Marad a Pannon a hokisokkal

Hétfőn három évvel meghosszabbította együttműködését a Magyar Jégkorong Szövetséggel (MJSZ) a Pannon mobilszolgáltató cég. A szövetség és a cég képviselői sajtótájékoztatón látták el kézjegyükkel az új megállapodást.
2008. március 31. hétfő 15:45 - Hírextra
"A Pannon a hosszú távú sikerekben hisz, bármilyen sportágról vagy tevékenységről legyen szó, kiemelkedő eredményeket pedig csak úgy lehet elérni, ha követjük a kitűzött célokat, és folyamatos anyagi forrást biztosítunk a megvalósításukhoz" - indokolta a hosszabbítást Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

Az április 13-án kezdődő szapporói divízió I-es vb-vel kapcsolatban a másfél napja Magyarországon tartózkodó Pat Cortina, a férfi válogatott szövetségi kapitánya elmondta, kissé szokatlan módon most csupán 8-9 napot készülhet együtt csapatával, ami azonban nem jelenthet gondot.

"Az idő rövidebb a szokottnál, ám ez biztosan nem okoz gondot, ugyanis nem ez képezi felkészülés fő részét" - mondta a kapitány - "Reálisan nézve az ukránok és a hazai japán csapat talán valamivel esélyesebb nálunk, ugyanakkor lényegesen jobb lehetőségeink vannak a feljutás kiharcolására, mint a korábbi években."

A kanadai szakember a csapat összetételére még nem tért ki részletesen, annyit azonban elárult, elképzelhető, hogy nehéz döntéseket kell majd meghoznia a keret szűkítésnél és egy-két tapasztaltabb játékostól el kell búcsúznia.

A sajtótájékoztatón a vasárnap kezdődő miskolci női divízió III-as tornáról is szó esett. A szervezők jelezték, komoly tapasztalatokkal szereztek már a korábbi években, ennek megfelelően készen állnak az újabb jelentős jégkorong esemény fogadására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását