2024. április 19. - Emma

A frakcióvezető kritizál

A Fidesz szerint a kormánykoalíció alkalmatlan az ország helyzetének stabilizálására - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn újságíróknak.
2008. március 31. hétfő 15:41 - Hírextra
"Megint egy meglehetősen felelőtlen játéknak lehetünk szemtanúi, a két koalíciós partner, mint egy rossz házasság válófélben lévő felei napirend előtt, az egész ország nyilvánossága előtt veszekszenek, azt hiszem, hogy ez egyenes következménye az elmúlt hat év szocialista-szabad demokrata kormányzati politikai csődjének" - értékelte a kialakult helyzetet a Fidesz frakcióvezetője a Parlamentben.

A politikus szerint a helyzet mielőbbi stabilizálására van szükség, és meg kell kezdeni az újjáépítést, mert a tőzsdei, a inflációs és a munkanélküliségi adatok azt mutatják, hogy Magyarországon "szétcsúszóban van a gazdaság", megállt a gazdasági növekedés, nehéz helyzetben van az ország, szociális válság van.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai nap veszekedése is mutatja: ez a kormánykoalíció alkalmatlan ennek a feladatnak betöltésére - jelentette ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását