2024. április 29. - Péter

Makedónok a határon

Több hamis okmány is fennakadt vasárnap a magyar-román határátkelőhelyeken Csongrád megyében - értesült a HavariaPress. Először reggel kilenckor jelentkezett belépésre a nagylaki határátkelőhelyen két makedón állampolgár, akikről kiderült, hogy hamis irat
2008. március 31. hétfő 13:38 - Hírextra
A páros két bolgár személyi igazolványt adott át az egyenruhásoknak, de kiderült, hogy azok nem az ő részükre lettek kiállítva. A két külföldivel szemben a román határőrizeti szervek indítottak büntetőeljárást közokirat-hamisítás megalapozott gyanújával. A kiszombori határátkelőhelyen napközben ugyancsak két okirat-hamisításra derült fény. Először egy román sofőr akart kilépni Magyarország területéről, egy ír rendszámú autóval, ám a járművezetőtől egy olyan ír vezetői engedély került elő, amely az elsődleges adatok szerint fiktív volt. Ugyancsak tegnap igazoltattak ugyanezen az átkelőhelyen egy olasz rendszámú autót vezető férfit is, akinél a forgalmi engedély műszaki érvényességet jelölő matricáról derült ki, hogy hamis. A két román állampolgárral szemben ugyancsak közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a Makói Rendőrkapitányságon.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását