2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Paris Hilton pofára esett

Újságírók elől menekülve megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát vasárnap Prága történelmi Óvárosában Paris Hilton, a Hilton szállodalánc tulajdonosának az unokája.
2008. március 30. vasárnap 18:54 - Hírextra
Az amerikai híresség a Good Charlotte zenekar rockgitárosának, Banji Maddennak a barátnőjeként reggel érkezett a cseh fővárosba. A Good Charlotte vasárnap este nagy érdeklődéssel várt koncertet ad a prágai Kongresszusi Központban.

A Nova kereskedelmi televízió szerint Paris Hilton nagy meglepetésre a zenekar többi tagjával együtt autóbuszon tette meg az utat a németországi Kölnből Prágába. Sikerült így elkerülnie azt a több tucatnyi újságírót, akik a Ruzyne nemzetközi repülőtéren várták a szőke sztárt.

A 27 éves Paris Hilton és a két évvel fiatalabb Banji Madden vasárnap délután sétálni indultak a prágai Óvárosba, ahol megtekintették az Orlojt, a híres toronyórát, majd egy közeli luxusvendéglőben megebédeltek. Ott fedezték fel őket újra az újságírók, akik elől Paris és Banji a női vécébe zárkóztak be. Amikor egy mellékkijáraton megpróbáltak elmenekülni a fotóriporterek elől, Paris Hilton megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát. Az incidens után a két sztár taxiba ült és a Kongresszusi Központba hajtott, ahol a Holiday Inn szállodában van lakosztályuk.

A hírességek csak egy éjszakát töltenek a Moldva-parti cseh metropolisban, a Good Charlotte zenekar ugyanis hétfőn már Budapesten ad koncertet.

A szőke sztár, aki színészi és énekesi képességeivel eddig nem igen aratott sikert, a német Bild című bulvárlap szerint barátainak elárulta: Azért kíséri el barátját a Good Charlotte egész turnéjára, hogy teherbe essen, mert gyermeket szeretne Banji Maddentől. Ha ez beválik, akkor a gyereket állítólag arról a városról fogja elnevezni, amelyben nemzették.

Így aztán az sem kizárt, hogy a gyermek neve Prague vagy Budapest lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gybognarjr
2009. április 23. 07:49
Erdemes volna mar megirni az igazsagot, a Hilton szallodalancban semmi tulajdonjoga nincs Paris Hilton-nak, es egyeb Hilton csaladtagnak, Paris nem is orokolt reszvenyeket, nem is fog, hiszen az egesz vallalatot megvasarolta a Blackstone Group, 2007-ben $20.0 Billioert. 2007 ota, a hotel lanc igy privat tulajdonban van.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását