2024. április 25. - Márk

Barátok közt után Csajok közt

Barátok közt után Csajok közt láthatjuk Deutsch Anitát egy egész héten át. A népszerű szappanoperából nem olyan rég távozott színésznő egy percig sem unatkozik; reggel kislányával készülődik az óvodába, utána pedig fiataloknak ’’tanítja a szín
2008. március 30. vasárnap 19:20 - Hírextra
- Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen még sosem vezettem műsort és ez számomra egy érdekes feladat, annyira nem is félek, inkább csak egy jóleső izgalom van bennem. Sajnos nagyon ritkán tudom nézni a Csak Csajokat, hiszen reggel együtt kelünk, reggelizünk, megyünk az oviba, és ez eléggé leköti az időmet, persze amikor sikerül elcsípnem, megnézem. Annak pedig külön örülök, hogy Vandával leszek.

Mint minden eddigi társ-műsorvezetőnek, így Anitának is voltak ötletei, témái, amikről szívesen beszélget az adásban, akár segítve ezzel másokon is.

- Igazi szívügyem a Máltai Szeretetszolgálat, ezt nem nevezném jótékonykodásnak, egyszerűen csak azt gondolom, hogy vannak emberek, akiken mi magunk is segíthetünk. Aztán gyakorló anyukaként én is szembesültem néhány dologgal, amiről előtte nem igazán hallottam. Számomra ilyen például: az oviba szoktatás. Mindig csak arról beszélnek, hogy milyen érzés ez a piciknek, holott a mamáknak sem könnyű, még a mai napig nehezen viszem be Emmát, pedig tudom, hogy jól érzi ott magát.

Anita a kislánya mellett más gyerekekkel is foglalkozik. Egy médiaiskolában igyekszik átadni tapasztalatait a tizenéveseknek.

- Nem tartom magamat tanárnak, és amit ’’tanítok’’ az sem igazi színészmesterség. Mindössze arról van szó, hogy saját tapasztalataimból merítve, helyzetgyakorlatok segítségével megtanuljuk, hogyan mozogjunk a kamera előtt, és így szinte felkészülten mehetnek válogatásokra, ahol ugyancsak különböző szituáció vár rájuk. Azt gondolom, hogy azoknak, akik már fiatalon tudják, hogy színészek szeretnének lenni, mindenképpen előnyt jelent, hiszen olyan rutinra tesznek szert, amivel csak kevesen büszkélkedhetnek, és ez a későbbiekben igazán a hasznukra válhat.

Deutsch Anitának a médiaiskolán kívül vannak még tervei a jövőt illetően, de erről egyelőre nem szeretne beszélni, talán a Csak Csajok adásaiban nem lesz ennyire titokzatos.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását