2024. május 16. - Mózes, Botond

Kerítőnő lenne Keleti Györgyi?

Egy olasz bíróság nemzetközi elfogatóparancsa miatt őrizetbe helyezték Keleti Györgyit,majd elisengedték, ugyanis itthon is hasonló okokból, üzletszerű kéjelgés elősegítésénekgyanújából folyik ellene eljárás.
2010. május 4. kedd 11:59 - Sarkadi-Nagy Márton
A volt honvédelmi miniszter kisebbik lányát,Keleti Györgyit akár három év börtönnel is büntethetik, ha bebizonyosodik az üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja. Magyar és olasz hatóságok vádolják az aktmodellt, ez utóbbiak nemzetközi elfogatóparancsa alapján vették őrizetbe a múlt héten. A rendőrség azonban pár órán belül szabadon engedte, a kiadatási kérelmet is elutasítva, mondván, itthon is ugyanezért folyik ellene eljárás.Keleti Györgyi ellen április elején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt.

"Az olasz hatóságok azért adtak ki ellene elfogatóparancsot, mert ebben az ügyben szerették volna kihallgatni gyanúsítottként, de mivel az Európai Unióban érvényben lévő egyezmények alapján ugyanazon bűncselekmény miatt nem folyhat párhuzamosan két eljárás, ezért a kiadatási kérelmet elutasította a Pesti Központi Kerületi Bíróság" - mondta el dr. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Bors magazinnak.

A modell 2006 novemberétől másfél éven keresztül különböző olasz városokban segített egyhetes, tíznapos időszakokra lakást és apartmanokat bérelni prostituáltaknak - áll a vádiratban. Mint azt a szóvivőtől a Bors megtudta, Györgyi olasz nyelvű szexhirdetési oldalakra segített feltenni hirdetéseket. Ezekért cserébe változó mértékű „közvetítői díjat” kapott.

"A bizonyítékokról csak annyit árulhatok el, hogy komoly tanúvallomásokkal és okirati bizonyítékokkal adtuk át a vádemelési javaslatot "- tette hozzá dr. Skoda, aki szerint az első tárgyalás napját a nyári ítélkezési szünet előtt nem fogják kitűzni. Egyébként itthon a nevezett bűncselekményért három, Olaszországban pedig hét év szabadságvesztés a kiszabható maximális büntetés.

Az aktmodell ügyvédje szerint Györgyi tiszta, mint a fehér hó.

"Hangsúlyozom, hogy Keleti Györgyi ártatlan, és egyelőre eljárás még nem indult ellene, úgyhogy a legjobbakat reméljük az üggyel kapcsolatban. Hogy a vádirat milyen bizonyítékokra és tényekre alapoz, azt nem árulhatom el, ugyanis köt az ügyvédi titoktartás" - nyilatkozta a Borsnak Dr. Forgács János. 
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását