2024. április 24. - György

Újabb szög az SZDSZ koporsójába

Újabb szabad demokrata álküldöttet talált a Hír TV Célpont című műsora Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Jüttner Csaba körzetében. Bíró Árpádné sem volt ott tavaly az SZDSZ elnökválasztásán, neve mellett a Fővárosi Bírósághoz eljuttatott jegyzőkönyvben még
2008. március 29. szombat 06:51 - Hírextra
A kemecsei küldött az InfoRádiónak azt mondta: csalódott az SZDSZ-ben, és gondolkozik azon, hogy kilép a pártból.

Nem tudja, ki szavazott helyette és ki hamisította rá a nevét az SZDSZ tavalyi elnökválasztásán készült jegyzőkönyvre a kemecsei küldött, aki nem vett részt az eseményen.

Bíró Árpádné az InfoRádiónak elmondta: mivel nem tervezte, hogy részt vesz a szavazáson, azon sem gondolkodott, hogy kire szavazna. Mivel mindig vasárnap tartják, neki pedig nem felel meg az időpont, Bíró Árpádné már régóta nem jár a küldöttgyűlésekre.

A távolmaradást nem kell jelezni a megyei elnöknek, csak azt, ha valaki részt vesz az eseményen - mondta a szabad demokrata küldött.

Bíró Árpádné közölte: nem tesz feljelentést, amiért a jegyzőkönyvre hamisították a nevét, és helyette szavaztak. Így is elég bizonytalan az ember helyzete, állása - jegyezte meg a küldött.

A pedagógusként dolgozó Bíró Árpádné még nem beszélt az ügyről Jüttner Csabával, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökkel, aki a pártnak a történtek kapcsán indított belső vizsgálatát vezettte. A küldött úgy véli: Jüttnernek kellene megkeresnie őt.

Nem ezt vártam volna az SZDSZ-től. Nem haragszom, de csalódott vagyok - jelentette ki Bíró Árpádné, hozzátéve: nem tudja, részt vesz-e a nyárra tervezett küldöttgyűlésén, sőt, azon gondolkodik, hogy kilép a pártból.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását