2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Soproni Liga: marad a Szőnyi úton a Tatabánya

Nem lehet Székesfehérváron megrendezni a vasárnapra kiírt Tatabánya-Fehérvár mérkőzést a Soproni Liga 21. fordulójában - ezt a határozatot hozta pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága.
2008. március 28. péntek 20:46 - Hírextra
Az MLSZ honlapja szerint a tatabányaiak először a versenybíróságtól kértek engedélyt a helyszín módosítására, de beadványukat a testület elutasította. A Tatabánya fellebbezett a határozat ellen, az ilyenkor szükséges díjat azonban nem fizette be, ezért az fellebbviteli bizottság elutasította a beadványt.

A tatabányaiaknak ezért vasárnap 16 órakor a Szőnyi úton - szokásos tavaszi "albérletükben" - kell pályára lépniük a Fehérvár FC ellen.

A versenyszabályzat értelmében pályaválasztói jogot csak az őszi szezonban lehet felcserélni. Az MLSZ elnöksége - miután eldőlt, hogy Tatabányán a világítás hiánya miatt tavasszal nem lehet meccset rendezni - úgy határozott, hogy a tatabányaiak Budapesten vagy Székesfehérváron játszhatják hazai meccseiket. Mivel a Fehérvár FC otthona a Sóstói Stadion, ebben az egy esetben ez a létesítmény nem lehet a Tatabánya hazai meccsének színhelye, egy másik fehérvári pályán - amely megfelel az élvonalbeli követelményeknek - lehetne játszani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását