2023. december 2. - Melinda, Vivien

Gyógyítanak a drágakövek

Termékenységnövelő, depresszióűző vagy ihlethozó. Neked melyik kőre van szükséged?
2008. március 28. péntek 11:21 - Hírextra
A kövek mágikus erejéről már olvashattatok itt a Mágiamánián, de koránt sem ért még véget a kristályok sora, melyeket gyógyító és lélekerősítő hatásuk miatt érdemes hordani és lakásunk díszévé avatni. Bár az ékszerek is hatásosak, a legnagyobb energiát azok a kövek bocsátják ki, melyek megmunkálatlanok, így az éjjeli szekrényre nyers ásványt helyezz, ha megtaláltad a neked valót.

Akvamarin: erősíti a májat, a lépet és a vesét. Csökkenti a félelmeket és a zűrzavart. Javítja a képességeket és az önkifejezést. Erősíti az inspirációt, több ösztözönzést kapunk általa, mint amennyit várnánk.

Kalcedón: védelemkő a negatív energiák ellen. Birtokolja az öngyógyító energiákat. A szónoklat köve. Befolyással van a pajzsmirigyre és szabályozza az anyagcserét.

Hematit: a vér köve, vörös energiája van. Betegségek után gondoskodik a vér és a sejtek újjáépítéséről. Javítja az általános erőnlétet, támogatja az asztrálutazáshoz szükséges képességeket.

Holdkő: támogatja a belső gyarapodást, erősödést. A blokkolt nyirokrendszert megtisztítja. Segít a kapcsolatunkat női szemszögből megvilágítani, amelyeket lágysággal, gyengédséggel és intuíciókkal tölt fel.

Füstkvarc: elsősorban földel. Erősíti a termékenységet, felébreszti a világosság energiáit, eltávolítja azokat a gondolatokat, melyek az elmét zavarossá teszik. Csökkenti a depressziót és tisztítja az aurát.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását