2024. április 19. - Emma

A teljes élet kulcsa

Az univerzális életenergia létünk kulcsa, aki képes bánni vele, minden akadályt leküzd.
2008. március 28. péntek 06:47 - Hírextra
Az 1800-as években élt egy Usui nevű japán kereskedő, aki rémesen rossz szakember volt az adás-vétel piacán. Gondolatait sokkal inkább a spiritualizmus foglalta le. Egy nap meditált a Kurama-hegyen, amikor különböző szimbólumok jelentek meg a szeme előtt. Érezni kezdte az életenergiát, amely az egész testét átjárta. Ezután mindent meg akart tudni róla, és úgy gondolta, hogy a többi embernek is meg kell ismernie a Reikit.

Létrehozott egy klinikát Tokióban, és elkezdett gyógyítani az univerzális életenergiával. (A Reiki szó jelentése univerzális életenergia.) A Reiki egy kézrátétes gyógyítási forma, általa a csakrákon keresztül áramlik az energia. De nemcsak a betegségek elűzésére alkalmas, személyiségünk is fejlődik, ha megismerjük és gyakoroljuk az alapelveit, melyek magasabb szintekhez vezetnek.

A Reiki öt alapelve a következő:

"Ma ne mérgelődj."

"Ma ne aggodalmaskodj."

"Légy ma hálás."

"Dolgozz ma keményen önmagadon."

"Légy ma kedves embertársaidhoz."

A Reiki arra tanítja követőit, hogy a tisztelet és szeretet érzésének táplálása minden élőlény iránt, a becsületesség, valamint a harag, aggódás mellőzése egy tisztább gondolkodás és nyugalmasabb lelki élet alapkövei. El kell hinnünk, hogy az ég áldása megillet minket. Ha mindezt gyakoroljuk, eredményesen használhatjuk a Reikit.

Öngyógyítók és mesterek

– Minden rezgésekből áll, a növény, az állat, az ember, az élettelen dolgok. Igazából ugyanabból az anyagból épül fel az összes elem. A Reiki tradicionális vonala olyan energiát használ, amelyből mindig annyi kerül a kezelt páciensnek, amennyire szüksége van, és pontosan ott is hat, ahol harmóniába kell hozni az erőket – árulta el a Mágiamániának Krasznai V. Magdolna, Reiki mester.

A Reikinek ötvennél is több ága létezik, az eredeti, tradicionális vonal pedig azzal az energiával gyógyít, amelyik még nem polarizált, vagyis sem negatív, sem pozitív töltéssel nem rendelkezik. Ezáltal a kezelések alkalmával a test azon pontjára tud áramlani, ahol a probléma kialakult, és a mennyisége is a szükséglet alapján alakul ki.

Az ember mindig közvetítő szerepet tölt be az univerzális életenergia áramlásakor. Alkalmazását bárki megtanulhatja, még csecsemőket is avatnak egyes fokozatba, amely a fizikai síkon keresztül képes kezelni a problémákat. Az első szint azt jelenti, hogy a beavatott magasabb rezgésszámon mozog, és alkalmas kézrátétes gyógyításra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását