2024. június 23. - Zoltán

A szexi nyuszilány megcsillogtatja főzőtudományát

A csütörtöki Vacsoracsatában egy szexi nyuszilány csillogtatja meg főzőtudományát.
2008. március 28. péntek 06:43 - Hírextra
A Vacsoracsata eheti legszexisebb versenyzője Bánovics Marcsi, egy modell, aki 2005-ben playmate-ként szerepelt a nyuszis magazinban. Elmondta, az utóbbi pár évben nagyon megváltozott az élete, mert egyfolytában csak dolgozik, de reméli lassan ő is anyai örömök elé néz.

-Sokan tévhitben élnek a modellekkel kapcsolatban, mert azt hiszik egy szép és sikeres nő sosem áldozná fel karrierjét a családja érdekében. Én nem vagyok ilyen és sajnálom azokat a hölgyeket, akik így éreznek.

A népszerű nyuszilány elmondta, tudja, hogy egy-két év múlva kiöregszik a szakmából, ezért már most elkezdett gondoskodni a jövőjéről. Azt még pontosan nem tudja mivel fog foglalkozni az elkövetkezendő pár évben, de az biztos, hogy köze lesz a szépségiparhoz vagy a médiához.

Marcsi még azt is elárulta a Netbulvárnak, azért jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa mindenkinek a szép nők is sokat érnek. Szerinte attól, hogy valaki szexi még lehet okos és ügyes háziasszony is. Szeretné bebizonyítani, hogy egy modell lánynak sem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha takarítania kell.

-Nagyon házias vagyok és imádok főzni. Leginkább az egészséges ételeket szeretem, ezért ritkán eszek húst, de ha mégis, akkor is csak a könnyű, kevésbé zsírosabbakat részesítem előnyben.

A nyuszilánytól megtudtuk, hogy a legtöbb receptet maga találta ki. De, hogy ezek mennyire ízlenek majd vendégeinek az csütörtök délután kiderül.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását