2024. június 21. - Alajos, Leila

Mindenki elégedett Christina testével

Christina új testalkatával mellesleg az egész család nagyon elégedett. A szülés után a hölgyek minél előbb igyekeznek visszanyerni régi alakjukat, ami néha elég kemény feladatnak bizonyul.
2008. március 27. csütörtök 06:53 - Hírextra
Christina Aguilera sem bánná, ha ismét régi pompájában tündökölne méltán népszerű teste. A férje viszont egyáltalán nem sürgeti a fogyást, mert a terhességnek hála, jócskán megerősödött mellben is. Jordan képtelen betelni asszonykája új dekoltázsával. Szinte már jobban ragaszkodik hozzá, mint a kis Max.

Az új természet által felturbózott kebleivel Christina is nagyon elégedett. Sokkal szívesebben nézegeti magát a tükörben, és Jordantől is olyan kényeztetésben van része, amilyenben soha azelőtt. Az énekesnő ruhatárát is hozzáigazította mostani alakjához, a legtöbb gönce derékban takar, viszont mellben szép betekintést enged. Mrs. Bratman azért szeretne ismét képernyő kész lenni következő albuma megjelenésére. Persze a kosárméretét szívesen megtartaná, ezért speciális edzésprogramot követ, ami csak onnan égeti a zsírt, ahonnan kell.

Salma Hayek és Halle Berry is esküszik a terhesség alatt megnőtt melleik nyújtotta önbizalomra. Bár a két hölgy régen sem szerénykedett, mégis sokat javult a közérzetük vadiúj domborulataik miatt. Nicole Richie viszont kényelmetlenül érzi magát. Lionel Richie lánya túl közönségesnek tartja a külsejét, szerinte sokkal nőiesebb volt laposan.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását