2024. május 7. - Gizella

Kiszívták Demi Moore vérét

Moore egy méregtelenítő kúra részeként hagyta, hogy megharapják a vérszívók.
2008. március 27. csütörtök 22:22 - Hírextra
Demi Moore hollywoodi színésznő elismerte, hogy piócákkal méregtelenített Ausztriában - közölte szerdán a BBC brit közszolgálati média internetes oldala. A 45 éves sztár egy népszerű amerikai talk show-ban beszélt az alternatív gyógymódról a házigazdának, David Lettermannek. A gyógyászatban évszázadokon át használták az úgynevezett orvosi piócákat. Manapság leginkább a plasztikai sebészet területén alkalmazzák a vérszívókat.

A piócák véralvadásgátlót választanak ki, ami megakadályozza a vérrögök kialakulását és segíti a gyulladt testrészek vérellátását. Demi azonban egy méregtelenítő kúra részeként hagyta, hogy megharapják a vérszívók. A színésznő azt mondta, a piócák megdagadnak a vértől, azután csak elgurulnak, mintha részegek lennének.

A kezelést egy osztrák nő házában végezték, és mindössze négy piócát tettek a színésznőre, amitől ő kissé átverve érezte magát - vallotta be Bruce Willis ex-neje a műsorvezetőnek. Demi ugyanakkor azt is mondta, meggyőződése, hogy a terápia hatásos volt és újabbakat is tervez. - Nagyon méregtelenített érzés - tette hozzá a sztár.

Dr. Andrew Wilmshurst brit plasztikai sebész azonban nem tartja valószínűnek, hogy a piócáknak méregtelenítő hatása lenne.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását