2021. március 3. - Kornélia

Pamela bányarémként riogatta a görögöket

Görögországban sütteti a hasát Pamela Anderson. Az egykori nyuszilányt elég lestrapált, kiélt periódusában kapta lencsevégre egy szemfüles paparazzi.
2010. szeptember 27. hétfő 10:17 - HírExtra
Annak idején minden pelyhedző bajszú tini szobáját a dögös Baywatch sztár szexi poszterei ékesítették. Ezek a suhancok az összes félrerakott zsebpénzüket odaadták volna azért, hogy élőben egy szempillantást vethessenek a dögös sztárra. Mindez már a múlté!

Pamelán is látszik, hogy bizony az idő nyomai miden jóravaló botoxos arcán előbb-utóbb meglátszanak. A sztár üdülése alatt egy csöppet sem volt körültekintő, így fotózhatták le csapzott hajjal, csatakosan.

Ráadásul piperkőc színésznőként arra is ügyelnie kellett volna, hogyan mutatkozik a nyaralásán. A rajongók és a fotósok mindenhol éberen arra a pillanatra vártak, hogy befeketítsék a belevaló sztárt. Pamela smink nélkül mutatkozva megadta az esélyt médiának, hogy a nem túl bájos pofija most az összes címlapra kerülhessen.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását