2024. május 2. - Zsigmond

10 sérült a buszkarambolban

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Somogyban, a 67-es úton csütörtök reggel; a balesetben a busz kilenc utasa és az autó sofőrje is megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen tartózkodó szóvivője az MTI-vel.
2008. március 27. csütörtök 12:18 - Hírextra
Bíró Gábor elmondta: a Gamás-Fonyód útvonalon Visz irányába menetrend szerint közlekedő busz a 67-es út kereszteződésében ütközött össze egy személygépkocsival. Az autót egy 48 éves kaposvári férfi vezette.

Az ütközés során a busz, amelyben a sofőrrel együtt 28-an utaztak, az út menti árokba csúszott, az utasok közül kilencen megsérültek - tette hozzá.

Közlése szerint a személygépkocsi vezetője és a busz két utasa is súlyos sérülést szenvedett. A mentők hat sérültet a siófoki, négyet a kaposvári kórházba szállítottak.

A helyszínelés még tart - közölte a szóvivő, hozzátéve: a műszaki mentés befejezéséig félpályás útlezárás lesz a helyszínen.

A felelősség megállapítása folyamatban van - mondta Bíró Gábor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását