2024. április 28. - Valéria

Véget ért a koalíciós egyeztetés

Véget ért a koalíciós egyeztetés a parlamentben, de a kormánypártok képviselői egyelőre nem nyilatkoztak az ott elhangzottakról. A résztvevők délután öt óra körül úgy érkeztek, hogy már eleve kikerülték a miniszterelnök parlamenti dolgozószobája közelében
2008. március 26. szerda 22:53 - Hírextra

Az egyeztetés után a politikusok szintén az újságírók látókörét elkerülve távoztak, az SZDSZ-es Horn Gábor telefonon csak annyit mondott a távirati irodának, hogy folytatják a megbeszéléseket.

Az MTI értesülései szerint a megbeszélésen a szabad demokratákat Kóka János, Horn Gábor, Horváth Ágnes, Magyar Bálint és Gusztos Péter képviselte, míg a vezető szocialista politikusok közül feltehetően ott volt Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó és Szekeres Imre.

A megbeszélés témája az egészségbiztosítási reform volt, a távirati iroda értesülései szerint mindkét oldal ismertette saját álláspontját, de egyelőre több információ nem szivárgott ki.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását