2024. március 29. - Auguszta

Patrick Swayze új reményt kapott

Patrick Swayze erős fizikuma a legjobb fegyver a rák ellen. A színész csak küzd és küzd, így talán sikerül legyőznie betegségét. Az ötvenöt éves sztárt nagy reményekkel töltötte el, mikor tudomást szerzett róla, hogy a gyógyszer, amivel hasnyálmirigyrákjá
2008. március 26. szerda 14:02 - Hírextra
Patrick Swayze új reményt kapott: erős fizikumának köszönhetően van esély arra, hogy legyőzze hasnyálmirigyrákját. „A gyógyszer, amit Patrick szed, a Vatalanib még mindig kísérleti stádiumban van, tehát hatásossága még nem bizonyított. Viszont, kutatások megállapították, hogy azon betegek esetében, akik fizikailag fittek és erősek, sokkal jobb eredmények érhetők el vele” - mondta Dr. M. Wasif Saif, a Yale Egyetem professzora az OK magazinnak. Patrick Swayze ereje sportos múltjának köszönhető. Sokáig lovagolt és táncolt is, utóbbit a New York-i Joffrey balettiskolában.

Patrick Swayzenél februárban diagnosztizálták a hasnyálmirigyrákot. Először olyan pletykák kaptak lábra, hogy haldoklik, és csak hetei vannak hátra, de orvosai elmondták, hogy mindez nem igaz, hiszen a színész jól reagál a kezelésekre, így van esélye arra, hogy legyőzze a betegséget. A színész a rák ellenére jól van, sőt, olyan hírek terjedtek el a sajtóban, hogy ugyanúgy dohányzik, mint korábban. Ezek szerint a közvéleményt jobban megviselte Swayze betegsége, mint magát a sztárt. A családja és a barátai is megkérték a színészt, hogy hagyja abba a dohányzást, mert az is hozzájárult a hasnyálmirigy daganatához. Sőt, az orvosok sem nézik jó szemmel a füstölgő sztárt, mivel ez a szokás jócskán visszaveti a kezeléseit. Patrick azonban hajthatatlan, szerinte nem ezen múlik, hogy leküzdi-e a betegséget, vagy nem. Nem szeretné, ha a kór teljesen felforgatná az életét, úgy nagyobb az esélye a túlélésre, ha a megszokott módon éli mindennapjait. Ezért a filmezést is folytatja, legalábbis utolsó moziját még szeretné befejezni. A film már majdnem elkészült, és Pat sokat vár tőle, új szerepeket viszont már nem vállal.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását