2024. április 20. - Tivadar

Nagykövet lett a színésznőből

Gwyneth Paltrow-t az amerikai Save the Children (Mentsd meg a gyermekeket) szervezet nagykövetnek nevezte ki. Az amerikai színésznő ezentúl aktív szerepet játszik a megelőzhető betegségekben elhalálozó gyermekek számának csökkentésében.
2008. március 26. szerda 14:32 - Hírextra
A harmincöt éves hollywoodi sztár három évig lesz a szervezet nagykövete. A színésznő, akiknek két gyermeke van a Coldplay zenekar énekesétől, Chris Martintól - a hároméves Apple és a huszonhárom hónapos Moses - jelenleg szünetelteti a filmezést, és kizárólag családjának él. Hamarosan láthatjuk a Marvel képregény filmes adaptációjában, az Iron Man (Vasember) című moziban és a Two Lovers (Két szerető) című drámában. A sztár sok idejét szenteli a jótékonykodásnak, a Robin Hood Alapítványnak is dolgozik, amely megpróbálja visszaszorítani a szegénységet New York városában.

Gwyneth Paltrow nem az egyedüli hollywoodi híresség, aki a Save the Children-nek dolgozik. Korábban a Grammy-díjas producer és az American Idol című tehetségkutató (a Megasztár amerikai megfelelője) zsűritagja, Randy Jackson lett a szervezet munkatársa, és próbál segíteni a szegény amerikai gyermekek számának csökkentésében.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását