2024. április 29. - Péter

Lopják a rezet Veszprém megyében

Az utóbbi napokban megszaporodtak rézlopások Veszprém megyében; hat településről is bejelentést tettek a rendőrségen, hogy rézhuzalokat vittek el, illetve vörösréz ereszcsatornákat szereltek le tolvajok; négy fémtolvajt elfogtak - tájékoztatta a megyei fő
2008. március 26. szerda 07:12 - Hírextra

Dániel-Tóth Zoltán elmondta: Nyárád községben egy zárt udvarból ezer méter vörösréz drótot és egy réz vízmelegítőt vittek el, Nemesgörzsönyben pedig a vasútállomás közelében 50 méternyi réz légkábelt loptak el. Noszlopon a temető ravatalozójának a vörösréz ereszcsatornáját szerelték le.

Ismertetése szerint Balatonudvariban ugyancsak réz ereszcsatornától "szabadítottak meg" egy házat, Balatonalmádiban viszont 2.600 méter hosszú sárgaréz kordondrótot és egy 300 literes réz saválló kádat loptak el.

Négy embert viszont tetten értek a rendőrök Ajkán; ők egy épület alumínium tetejét igyekeztek elbontani - mondta a szóvivő. Megjegyezte: a színesfém tolvajok - akik után nagy erőkkel nyomoz a rendőrség - több százezer forintnyi kárt okoztak a tulajdonosoknak.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását