2024. május 2. - Zsigmond

Dzsudzsák és Buzsáky nélkül?

Dzsudzsák Balázs kedden sem tudott együtt edzeni a szerdai, szlovének elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottal, de ezúttal Buzsáky Ákos is kihagyta a tréninget.
2008. március 26. szerda 07:06 - Hírextra

A PSV Eindhoven támadója délutánra vár egy új cipőt, és bízik abban, hogy ebben már nem fog fájni a lába. Ha ez így lesz, ő is részt vesz a szerda délelőtti foglalkozáson, amely után eldől, délután pályára léphet-e a 18 órakor kezdődő találkozón. A QPR középpályása érzékeny bokájával bajlódik, de - nem hivatalos hírek szerint - valószínűleg vállalja majd a játékot a szlovének ellen. Reggel megérkezett Hévízre a hétfőn meghívott Tisza Tibor, aki délelőtt már együtt edzett társaival.

A magyar szövetség honlapja szerint Várhidi Péter kapitány pergő ritmusú gyakorlást vezetett, amelyet szűkített játéktéren végzett kétkapuzás zárt. Az Andráshidán tartott edzésen az Egervári Általános Iskola focistái néhány percet együtt tölthettek válogatott játékosokkal, és igen élvezték a közös programot, amely nagy élményt jelentett a számukra.

Az IBUSZ tájékoztatása szerint eddig 2500 jegy kelt el elővételben a zalaegerszegi mérkőzésre.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását