2024. március 2. - Lujza

Különleges hobbija van a magyar macsónak

A Cool Star vendégeként a színész számos hobbijáról is mesélt. Krisztián a Cool stúdiójában rögtön leszögezte, a magánéletéről nem kíván beszélni: - A család a legfontosabb számomra, éppen ezért nem szeretnék többet mondani erről!Munkájáról és egyéb kedv
2008. március 26. szerda 11:44 - Hírextra
A szakmám elsősorban a színészet!- árulta el Krisztián, majd hozátette: a fotózás és zeneszerzés csupán hobbi! A színész ugyanis régóta foglalkozik fényképezéssel is: - Szeretek mindent az alapoktól megtanulni, ezért beiratkoztam egy fotósuliba is. Ott szerencsére elismerően nyilatkoztak a munkáimról.

A színész munkái Kinter Oszkár tetszését is elnyerték, aki ezután elsősorban a színészetről kérdezte Krisztiánt: - Gyerekkorom óta életem része a színészet, de nem akartam az lenni. Később a szüleim hatására döntöttem mégis a színészkedés mellett, hiszen a többi munkával ellentétben sokkal szabadabb foglalkozás.

Azt is megtudtuk, bár álomszerepe nincs, mégis nagy előrelépés lenne számára, ha egy igazi nemzetközi szerepet kapna, akár egy “Harcosok klubja” kaliberű filmben. - Ehhez sok szerencse kell!- egészítette ki magát a Cool-ban Kolovratnik Krisztián.
Forrás: Cool Star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását