2024. április 19. - Emma

Indul a Poén tévé

Áprilisban indul a Poén című televíziós csatorna - tudható meg a tulajdonos társaság közleményéből, amely szerint Farkasházy Tivadar havonta jelentkező műsort szerkeszt az új adón, aki örül az új médiaszereplési lehetőségnek és ennek nyilatkozatában is ha
2008. március 26. szerda 10:52 - Hírextra
Az RTL Klubban is résztulajdonos IKO-csoport új csatornáján minden hónap második vasárnapján lesz látható a Telekabaré - tudatták, jelezve, már az első adásban olyan sztárok lépnek a kamerák elé, mint Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre és Kern András.

(Az említettek mindannyian szerepeltek együtt Farkasházyval az RTL Klub Heti hetes című, egy évtizede futó produkciójában.)

"Úgy éreztem, hogy talán ezek szerint mégis volt egy szakmám. Több mint három évtizedet húztam le állami börtönben, azaz a közszolgálati médiánál, most egy kereskedelmi tévé szabadságot ajánlott. Azt csinálhatom, amihez értek, azokkal, akikkel dolgozni szeretek" - idézi a közlemény a Rádiókabarétól tavaly nyáron távozni kényszerült Farkasházy Tivadart.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását