2024. április 26. - Ervin

Tombolt a vihar

Főként Debrecen belvárosában okozott károkat a hétfőn Hajdú-Bihar megyében tomboló szélvihar - közölte Kozma Imre tűzoltó őrnagy az MTI-vel.
2008. március 24. hétfő 19:26 - Hírextra
A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese szerint Hajdú-Biharban hétfőn 39 esetben riasztották a tűzoltókat viharkárok miatt, ebből 20 alkalommal Debrecen belvárosából kértek segítséget. A vihar fákat döntött ki, amelyek sok esetben épületekre, villanyvezetékekre borultak, s egy épület lemeztetejét is felszakította az erős szél.

A debreceni Ispotály utcában egy 25 méter magas fát tövestől tépett ki a vihar. A faóriás egy óvoda kerítésére dőlt, mintegy 150 ezer forintos kárt okozva abban. Másutt egy személygépkocsit tört össze a rázuhanó fa. A viharos szél okozta balesetekben szerencsére senki nem sérült meg, a tűzoltók folyamatosan dolgoznak a helyszíneken - mondta az ügyeletvezető.

Közölte azt is, hogy délután, nem sokkal három óra előtt az M35-ös autópálya 24. kilométer-szelvényénél személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A balesetnek egy súlyos sérültje van, az autópálya Debrecen felé vezető szakaszát - várhatóan egy óra időtartamra - a rendőrség lezárta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását