2024. április 30. - Katalin, Kitti

Mégsem a sztár szerepel a szexvideón

Lindsay Lohan, a fiatal amerikai színésznő és sajtósa is fellélegezhet: kiderült, hogy nem a sztár szerepel azon a szexvideón, amely nemrég nyilvánosságra került. Így Lindsaynek nem kell tovább bizonygatnia „ártatlanságát”, és a botrány is ham
2008. március 24. hétfő 07:35 - Hírextra
Nemrég egy szexvideó kezdett keringeni az interneten, és azt rebesgették, hogy a rajta szereplő pár nem más, mint a hollywoodi sztár, Lindsay Lohan és exbarátja, Calum Best. A videó múlt héten került nyilvánosságra. A színésznő exe tagadta, hogy a videó létezne, annak ellenére, hogy a felvételeken látható nő igencsak hasonlított Lindsayre. Így a közönség csak találgathatott, valóban Lindsay van-e a videón.

A múlt hét igen sűrű volt a szexvideók szempontjából: már egy másik sztárról is felröppent hasonló pletyka, az pedig nem más, mint Kristin Davis, a népszerű sorozat, a Szex és New York Charlotte-ja. A negyvenhárom éves színésznőről meztelen képek kerültek fel az internetre. A színésznő szintén tagadja, hogy ő lenne a fotókon, ám bizonyos források azt állítják, nincs kétség afelől, hogy ő az. Állítólag egyik volt barátja felelős a képek nyilvánosságra kerüléséért.

Szóval, Kristin Davisről még egy ideig biztos csámcsogni fognak, de Lindsay Lohan már fellélegezhet, sajtósával egyetemben. Kiderült, hogy a videón szereplő hölgy egészen biztosan nem ő. A TMZ tudósítása alapján a pornóvideó igazi „sztárja” egy Illinois államból származó lány, nem pedig Lindsay. A fiatal illinoisi lány mindössze szórakozni akart egyet barátjával és a videókamerával, arról pedig nem tehet, hogy hasonlít a hollywoodi sztárra. A videójuk felkerült az XTube-ra, és már el is indult a pletyka. Lindsay most viszont megnyugodhat, hiszen egy idő után már biztos nem fognak csámcsogni nem létező botrányos videóján.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását