2024. május 6. - Ivett, Frida

Harmadszor is férjhez ment Sarkozy volt felesége

Feleségül ment Richard Attias marokkói származású rendezvényszervezőhöz Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök volt felesége. Cécilia Ciganer-Albéniz harmadik alkalommal mondta ki a boldogító igent, ezúttal vasárnap este New Yorkban.
2008. március 24. hétfő 16:07 - Hírextra
A pár sötét ablakú limuzinban érkezett gépkocsis lesifotósok kíséretében a Manhattan szívében lévő Rockefeller Center lábához, majd újságírók szerint eltűntek egy földalatti parkolóban. A szertartást helyi idő szerint este 19 órakor (közép-európai idő szerint éjfélkor) tartották a Rockefeller Center 65. emeletén lévő híres Szivárvány-teremben a Harlem gospelkórus éneke kíséretében.

Az ünnepség programja szerint a szertartást koktél és ünnepi vacsora követte mintegy 150 meghívott jelenlétében, több vendég egyenesen az Atlanti-óceán túlpartjáról érkezett. A szertartás részleteit homály fedi; egyes hírek szerint állítólag egy New York-i zsinagógában kezdődött az ünneplés, de a program nem tesz említést semmilyen vallási szertartásról.

A Rainbow Roomban tartott estély háromnapi ünnepségsorozat megkoronázása volt. Pénteken a Publicis Events World főnökének a Connecticutban állambeli Greenwichben lévő házában tartottak magánpartit, szombat este Cécilia Ciganer-Albéniz, Richard Attias és vendégeik egy manhattani vendéglőben elköltött vacsora után a Broadwayn megnézték a Mamma mia című musicalt.

A Versace milánói divatház március 5-én jelentette be, hogy a pár náluk választott esküvői ruhát és egyben elárulta a házasságkötés dátumát is.

Hetek óta terjedtek a hírek az egykori francia first lady közelgő házasságáról a reklámszakemberrel, aki miatt 2005 májusában Sarkozy asszony elhagyta a férjét. A Paris-Match francia hetilap 2005 augusztusában címlapfotót közölt a párról.

A New York-i bulvársajtó az elmúlt hetekben számos fotót jelentetett meg az 50 éves ex-Sarkozynéről és a 48 éves Richard Attias-ról, akiket lesifotósok kaptak lencsevégre, egyebek között február végén, amint a New York-i Plazából távoztak. "Isten veled Párizs, jó napot New York" címmel kommentálta a történteket a The New York Post.

Cécilia és Nicolas Sarkozy tavaly októberben vált el, 11 évi házasság után. Szakításukról már Sarkozy beiktatása előtt suttogtak.

Ez Cécilia Ciganer-Albéniz exmodell harmadik házassága. Első férjétől, a 2007-ben elhunyt Jacques Martin francia televíziós műsorvezetőtől két lánya született. Sarkozy elnökkel való házasságából egy kisfia van, a 10 éves Louis.

A francia államfő február 2-án nősült meg újra, Carla Bruni volt topmodellt, énekesnőt vette feleségül. Gaston Doumergue (1931) óta ő az első francia elnök, aki elnöki mandátuma alatt újraházasodott. Nicolas Sarkozynek ez szintén a harmadik házassága.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását