2024. május 3. - Tímea, Irma

Döbbenetes! Gönczi Gábor nem bízik feleségében, ezért folyamatosan ellenőrzi őt!

A Fókusz műsorvezetője roppant bizalmatlan, még feleségét is ellenőrzi. Elmondása szerint ő csak magából indult ki. Ennek ellenére eddig töretlen a házasságuk.
2009. május 18. hétfő 19:59 - HírExtra
Akármennyire is rendes férfinak tűnik Gönczi Gábor, mégsem teljesen tökéletes, és ártatlan. Ugyanis töredelmesen bevallotta, hogy ő is nyomozott a felesége után. Igazából már mindketten átestek különféle bizalmatlansági teszteken, az énekes-műsorvezető be is vallotta, hogy igazából nem a feleségében nem bízik meg, hanem magából indult ki. Sok komoly kapcsolata volt eddig, de régebben akkor is "rock and rollos" életmódot folytatott.

És, hogyan nyomoz Gönczi Gábor?

Az biztos, hogy nem akárhogyan! Egyik este felhívta a felesége, Tatár Csilla, hogy az éjszakát egy wellness hotelben tölti. Gönczi Gábornak ez teljesen hihetetlen volt, ezért azonnal küldött egy hatalmas virágcsokrot kedvesének. Biztosra vette, hogy ha ott van, akkor úgyis felhívja telefonon, mert biztos, hogy megkapja a csokrot.

Megkönnyebbült, mert hamarosan meg is csörrent a telefonja, amiben felesége megköszönte a kedves gesztust.

Gönczi Gábor biztosan nem sorolja magát a paranoiások táborába, mert ők még nem nyugodnának meg ezek után sem. Hiszen attól még, hogy megkapta a felesége a csokrot, nem jelenti azt is, hogy egyedül töltötte az éjszakát abban a wellness szalonban.

Mivel a páros nagyon elfoglalt életet él, szinte a szemünk láttára, mert mindkettejüket láthatjuk őket a tévéképernyőjén. Így sajnos kevés időt tudnak együtt tölteni. Ráadásul nem is egy tévécsatornánál dolgoznak. Egyikük a Fókuszt vezeti, míg másikuk a Mokkát.

A külön töltött időket telefonálgatásokkal hidalják át.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását