2024. április 25. - Márk

Aida Klagenfurtba megy

Az osztrák közönség is megismerheti a székesfehérvári Vörösmarty Színház és a West End Színház társulatának idei sikerdarabját, az Aidát: a musicalt júliusban Klagenfurtban adják elő - mondta el az MTI-nek a teátrum igazgatója.
2008. március 24. hétfő 07:03 - Hírextra
A Wörthi-tavi szabadtéri színpadon július 3-27-ig tizenhat előadást tart a társulat - közölte Szurdi Miklós. A musical prózai részét németül, a dalokat angolul adják elő a művészek.

A produkcióban szinte az egész társulat benne van, a címszerepet kettős szereposztásban játszó Oláh Ibolya viszont nem tudta vállalni a fellépést, mivel úgy gondolta, hogy egyéb elfoglaltságai miatt nem lenne elég ideje a felkészülésre.

A darabba osztrák és német színészek is bekapcsolódnak. Ők márciusban és április elején megismerkednek a musicallel, majd az évad végén tíz napig Székesfehérváron, két napig pedig az osztrák helyszínen tartanak közös próbákat.

A hírek szerint Elton John-Tim Rice musicaljét másutt is szeretnék bemutatni, az MTI úgy tudja, hogy egy német producer Egyiptomba is szeretné elvinni az előadást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását