2024. április 19. - Emma

Tom Jones már csak egy összefércelt vén trottli

A legendás énekes kinézetén már a plasztikai műtétek sem segítenek. Korábban tigrisnek becézték a Sex Bomb című legendás dal énekesét, ma azonban már jóindulattal is csak vén kandúrnak néz ki.
2008. március 23. vasárnap 17:15 - Hírextra
Tisztában van ezzel a 67 éves sztár is, ezért mindent megtett annak érdekében, hogy eltüntesse a korral járó ráncokat és plusz kilókat.

Számtalan plasztikai műtétet hajtottak végre rajta, szinte nincs olyan testrésze, amihez nem ért szike. Tom Jones túl van már néhány ráncfelvarráson, zsírleszíváson, sőt, még egy hajátültetésen is – hogy csak a legszembetűnőbb átalakításokat említsük.

Az énekes nemrég járt Beverly Hillsben, ahol újabb műtétet hajtottak végre a szemhéján. Ráadásul a minap azt nyilatkozta egy angol újságnak, hogy hajlandó alávetni magát további beavatkozásoknak. Azt is hozzátette: azért szeretné, ha természetes maradna az összkép.

Nem tudjuk pontosan, hogy Tom Jones mire célzott ezzel, de az biztos, hogy egy hatvanas évei végén járó plasztikázott férfi csak mesterkélt lehet.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását