2024. május 20. - Bernát, Felícia

Magyar győzelem a tornaversenyen

A Berki Krisztián, Czingli László, Hetrovics Marcell, Marján Péter, Rácz Attila összeállítású magyar A-csapat nyerte a férfi tornászok magyar-román-szlovén összecsapását a Tornacsarnokban.
2008. március 22. szombat 17:44 - Hírextra
Az Eb-hez hasonló szisztéma szerint folyt a viadal, vagyis minden szeren az előre megjelölt három sportoló eredményét vették figyelembe.

A hazaiak B-gárdával is részt vettek a versenyen. Ez az együttes 252,95 pontjával a harmadik helyen végzett volna, ám hivatalosan hármas összecsapás volt a viadal, így ennek a csapatnak az eredménye nem számított bele a végső sorrendbe.

Az egyéni összetettet a B-csapatban indult Szilágyi András nyerte, az A-csapat tagjai közül sem Hetrovics, sem Czingli nem szerepelt hat szeren. Az Európa-bajnok, vb-ezüstérmes Berki Krisztián új lógyakorlatot mutatott be: az új elemet, a Magyar-orsót fent két kápán Thomas-körrel két évig gyakorolta, és egyedül ő csinálja a világon.

Végeredmény:
csapat:
1. Magyarország A 260,7 pont
2. Románia 256,6
3. Szlovénia 221,9

egyéni összetett:
1. Szilágyi András 86,45
2. Buidoso (román) 85,3
3. Bucur (román) 84,4
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását