2024. április 26. - Ervin

David Cameron szabálytalanul ment munkahelyére

Nyilvánosan kért bocsánatot David Cameron, a brit konzervatívok vezére, miután megörökítették, hogy útban a parlament felé kerékpárján szembe haladt a forgalommal egy egyirányú utcában, majd figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését.
2008. március 22. szombat 16:42 - Hírextra
A Daily Mail című brit lap közölte azokat a felvételeket, amelyeken Cameron London nyugati részében, Notting Hillben lévő otthonától a törvényhozás felé karikázva sorozatban sértette meg a KRESZ előírásait.

A lap a címoldalon hozta a szenzációs felvételeket, illetve az erről szóló mozgóképet feltette internetes oldalára. Az újság továbbá csokorba gyűjtötte az áthágott közlekedési szabályokat.

A balesetek megelőzésére alakult brit királyi társaság egy közleményében kiábrándítónak és az embereknek rossz példát mutatónak nevezte a történteket.

A pártvezért 2006-ban álszentnek minősítették, miután kiderült, hogy ugyan kerékpárral ment munkahelyére, de szorosan követte őt hivatali autója, amely az aktatáskáját szállította.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását