2024. április 28. - Valéria

Elefánttal győzködik a szavazókat

Elefánt felvonultatásával, ujjra húzott óvszerrel vagy akár krisztusi pózban győzködik a szavazókat a román politikusok a június 1-re kitűzött helyhatósági választások előtt.
2008. május 20. kedd 07:40 - Hírextra

A Fekete-tenger partján fekvő Constanta kikötővárosban az "Elefánt" gúnynévre hallgató polgármesterjelölt a városközponton egy ormányost sétáltatva kampányolt. "Borsót eszik" - tréfálkozott a jelölt, Victor Manea, Constanta jelenlegi polgármesterének vezetéknevére utalva, a Mazare ugyanis románul borsót jelent.

A több ezer polgármester és városi tanácsi küldött megválasztása fontos próbatétel a jobbközép román kormány számára az idei parlamenti választások előtt.

Egy aradi jelölt olyan transzparenseket készíttetett, amelyeken 11 kollégájával egy hosszú asztal mögött ül, a bibliai utolsó vacsora jelenetét mímelve. Üzenete: "Higgyetek a csapatomban".

Románia középső részén egy ujjra húzott óvszert ábrázoló transzparenssel kampányolnak. Gelu Dragan besztercei (Bistrita) polgármesterjelölt így kívánja választói tudtára adni, hogy meg akarja védelmezni őket a mindent behálózó korrupciótól.

A tengerparti üdülőváros, Navodari egyik jelöltje a nevét tojásokra íratta rá. A tojásokat egy héttel a június 15-i választások előtt tervezik forgalomba hozni a szupermarketekben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását