2024. április 29. - Péter

A Cemire-projekt - BKV-közlemény

A CEMI Kft., mint a vállalat átalakításához szükséges projekt előkészítéséhez és kivitelezéséhez speciális szaktudással és hatékonyságjavítási projektek menedzselésében hazai és nemzetközi tapasztalatokat szerzett külső tanácsadó cég, amely közbeszerzési
2008. március 22. szombat 17:24 - Hírextra
A CEMI munkájának köszönhetően a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakítása eredményesen megkezdődött, 2007-ben több mint 9 milliárd forintot takarított meg a társaság.

A projekt a BKV akkori helyzetének teljes átvilágításával kezdődött, majd a szakemberek meghatározták azokat a területeket, amelyeken - a beavatkozás következtében - jelentős eredményhatás volt prognosztizálható. Ennek köszönhetően, a javaslatok részletesebb elemzése után 50 projektet állítottak fel, amelyekből a tavalyi év folyamán 32 sikeresen lezárult, így 2007-ben több mint 9 milliárd forint megtakarítása volt a BKV Zrt.-nek.

A BKV Zrt. szeretné felhívni a sajtó és az olvasók figyelmét is arra, hogy a Magyar Hírlap BKV Zrt.-t érintő "értesüléseit" és "információit" kezeljék fenntartással. Az elmúlt hetekben a Magyar Hírlap kénytelen volt több helyreigazítást megjelentetni a BKV Zrt.-vel kapcsolatban. A lap rendszeresen téves tájékoztatást ad a társaságról, annak ellenére, hogy kérdéseire a BKV Zrt. minden esetben válaszol.

A társaság kénytelen azokkal szemben is jogi eljárást indítani, akik a Magyar Hírlap "híreit" és téves információit átveszik.

A BKV Zrt. ezúton kíván kellemes húsvéti ünnepeket nagyszombat napján a Magyar Hírlap olvasóinak is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását