2024. április 28. - Valéria

Öngyilkos akart lenni a gitáros

A Fall Out Boy gitárosát drogosként a mamája mentette meg a halál torkából.
2008. március 21. péntek 18:18 - Hírextra
A sztárok gyakran képtelenek feldolgozni a rájuk irányuló túlzott figyelmet, ami kiegészítve egy kis tudatmódosítóval, kellemetlen gondolatokhoz vezethet. Ashlee Simpson jelenlegi barátja, Pete Wentz is átesett már néhány mélyponton. Egyszer majdnem megölte magát, de még idejében megakadályozták. A gitáros egyik este ült autójában, és arra gondolt, hogy nincs oka tovább élni. Ezért beszedett egy nagy rakás Ativant, ami egy szintetikus drog.

Felhívta menedzserét, hogy elbúcsúzzon, de egy értelmes szót sem tudott kinyögni. A promóter érezte, hogy baj van, nagy nehezen kiszedte Pete-ből, hogy hol van, majd riasztotta az anyját. Wentz mama odasietett és kórházba vitte, majd hetekig kezelték. Mindezt azért mesélte el, mert szerepet vállalt egy kampányban, aminek a célja, hogy visszaszorítsa az öngyilkos tinédzserek számát. A zenész reméli, hogy a története majd ráébreszti a fiatalokat, hogy nem megoldás, ha kárt tesznek magukban.

A kellemetlen este óta Pete már teljesen jól van, és eszébe sem jutnak hasonló gondolatok. Teljesen elégedett magával és karrierjével. Amiben zenekara, a Fall Out Boy sikerességének, és barátnőjének, Ashlee Simpsonnak is elévülhetetlen érdemei vannak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását