2024. április 20. - Tivadar

Fokozott ellenőrzéseket tart a rendőrség

Fokozott ellenőrzéseket tart a rendőrség szombattól hétfőig a fővárosban, az ittas járművezetők, a gyorshajtók és az agresszív vezetők kiszűrésére - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken.
2008. március 21. péntek 17:55 - Hírextra

A rendőrség emellett a közúti közlekedési balesetek megelőzését és az eltulajdonított járművek felderítését is az akció céljául tűzte ki.

Mint közleményükben írták, az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a húsvéti ünnepek során még mindig előfordul, hogy néhány járművezető szeszesitaltól befolyásolt állapotban ül a volánhoz, így nehezen tolerálják a többi járművezető lassúbb, ügyetlenebb vezetési stílusát és gyakoribbá válnak az agresszív megnyilvánulások a különböző forgalmi helyzetekben.

Az ittas járművezető nemcsak saját életét és testi épségét, hanem a többi közlekedő biztonságát is nagymértékben veszélyezteti - hívta fel a rendőrség a figyelmet.

Ezért arra kérik a közlekedés minden résztvevőjét, hogy mind a húsvéti ünnepeket megelőzően, mind az ünnepek alatt óvatosan, a közúti közlekedés egyéb résztvevőit tiszteletben tartva, fokozott figyelemmel közlekedjen, és tartózkodjon az ittas járművezetéstől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását