2024. május 3. - Tímea, Irma

Eljöttek a Társulat döntői

Új szakaszhoz érkezik a Magyar Televízió (MTV) Társulat című tehetségkutató műsora: a versenyben maradt 16 résztvevő szombaton kezdi meg a szerepdöntőket. Az István, a király című rockopera jubileumi előadására elsőként a Táltosasszony alakítóját választj
2008. március 21. péntek 08:49 - Hírextra
A Zikkurat Színpadi Ügynökség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a zsűri szombaton az adás elején nevezi meg azt a három versenyzőt, akit az énekhang és egyéb szempontok alapján a szerepre a legmegfelelőbbnek tart. Az adásban egyébként részt vesz a döntőbe jutott valamennyi versenyző.

A három jelölt egyike elnyeri a Táltosasszony szerepét. A válogatáson alulmaradó versenyzők részt vehetnek a további szerepekért folyó vetélkedésben. A megmérettetés hasonló lesz a többi szerep esetében is.

A következő hetekben - továbbra is szombatonként - az alábbi sorrendben folytatódnak a szerepdöntők: a jövő héten Laborc, majd Gizella, Torda, Sarolt, Koppány, Réka, végül pedig István szerepére választ a versenyzők közül a zsűri. A szerepek odaítélésekor ezúttal is meghatározó lesz a közönség szavazata.

A zsűri elnöke Szikora János, a darab rendezője, tagjai: Szulák Andrea előadóművész, Alföldi Róbert színész-rendező, Kocsák Tibor zeneszerző és Keveházi Krisztina balettművész. A műsort Gundel Takács Gábor vezeti, Sári Éva riporterként lesz a segítségére.

A további adások során nemcsak a legjobb 16, hanem az idei adásokba bekerült mind a 24 versenyző tagja marad a Társulatnak.

A főbb szerepek alakítóit az alábbi versenyzők közül választja ki a zsűri: Derzsi György, Éder Enikő, Fejes Szandra, Feke Pál, Herczeg Flóra, Kelemen Éva, Koroknai Árpád, Molnár Ágnes, Nagy Szilárd, Simon Boglárka, Torma Emese, Tóth Attila, Töreki Andrea, Vadkerti Imre, Varga Lajos és Wunderlich József.

Az István, a király jubileumi előadását június 18-án mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában. Szörényi Levente és Bródy János rockoperájának új produkciójáról felvétel készül, amelyet az eredeti bemutató 25. évfordulóján sugároz a Magyar Televízió.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását