2024. április 27. - Zita

A modell a temetőben bulizott

A modell újabb, meghökkentő hóbortjának lehettek szemtanúi: a temetőben bulizott. Az igazán kemény rockerek képesek bármire, amivel meghökkenthetik a népet, a pedig polgárpukkasztásban gyakran lelnek társra aktuális szerelmeikben. Kate Moss-nak se kellett
2008. március 21. péntek 07:20 - Hírextra
Jamie Hince és bandája, a The Kills kitalálta, hogy koncerteznek egyet Jim Morrison sírjánál, példaképük tiszteletére. Furcsa mód a legenda nyughelyét őrző cég is belement a nem mindennapi fellépésbe. Ám amikor Kate felpattant a síremlék tetejére, és táncolni kezdett, akkor már ők is soknak érezték az előadást, és megálljt parancsoltak.

A bandát azonban nem lehetett könnyen megfékezni, mert még akkor is énekelték a Doors Alabama Song című dalát, amikor kifelé kísérték őket a temetőből. A bagázs nagyon szórakoztatónak találta a helyzetet, és látszólag cseppet sem zavarta őket, hogy kegyeletsértést követnek el. Néhány nappal korábban a modell szintén szúrta a szemét valakinek az egyik Kills fellépésen. A zenekar énekesnője, Alison Mosshart megtiltotta neki, hogy felmenjen a színpadra a koncert alatt. Pedig Moss megegyezett szerelmével, Jamie-vel, hogy előadhat egy dalt. Korábban ex-barátja, Pete Doherty műsorában is állandó szereplő volt legalább egy szám erejéig.

Pedig kis sírkerti akciójuk után fölösleges aggódni, hogy Kate tönkreteszi hírüket. Egy zenészberkekben terjedő pletyka szerint Morrison megátkozta a dalait, mielőtt öngyilkos lett. Így bárki, aki felhasználja a Doors nótákat, vagy Jim hangját albumán, arra csúfos bukás vár. Ezért sokan még a koncertek anyagaiból is száműzték a hippi korszak isteneinek alkotásait.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását