2024. május 10. - Ármin, Pálma

"Megásom a krumpli vermét, ha rémít a sajtótermék"

Milliós összértékű zsákmányt találtak a rendőrök egy lopással gyanúsított abaújvári társaságnál, egy krumpliverembe rejtve - értesült a HavariaPress. Az elkövetőket már korábban keresték az encsi rendőrök, végül egy lakossági bejelentés alapján sikerült ő
2008. március 20. csütörtök 12:55 - Hírextra
A borsodi kisváros kapitánysága azután indított nyomozást, miután február végén több műszaki berendezés, szerszám és élelmiszer tűnt el egy abaújvári lakásból, több mint 900 ezer forint értékben. A gyanú hamarosan több helyi férfira terelődött, végül egy névtelen bejelentés alapján került elő a lopott holmi az érintettek egyikének portájáról, egy leföldelt, jól álcázott pincéből. A hét elején megtartott házkutatás alkalmával elő is kerültek a korábban eltulajdonított berendezések, a gyanúsítottak egyike megata magát a rendőröknek, társa viszont megpróbált elrejtőzni, de az egyenruhások őt is elfogták. A két helyi lakos ellen nagyobb értékre elkövetett lopás büntette miatt indult büntetőeljárás.
Forrás: Havaripress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását