2024. május 2. - Zsigmond

A színház hódította meg a szívét

A Barátok közt Erikjének szívét a színház hódította meg kamaszkorában, de a leendő románcnak, már korábban is voltak jelei.
2008. március 20. csütörtök 10:38 - Hírextra
Egyszer egy családi kiránduláson, Diósgyőri várban voltunk, és ott volt egy nagy színpad. Nem tudom, lehettem olyan öt éves körülbelül, az öcsémmel felmentünk a színpadra, és szüleim ugrattak, hogy valamit adjunk elő. Én pedig rögtön elkezdtem énekelni, meg csináltam a nagy műsort, és voltak nézők, mert a turisták leültek és nézték. Az öcsém pedig csak járkált körülöttem és mondta, hogy nincs zene, nincs zene, nincs zene.

Barnabásról ennek ellenére sokáig azt hitte mindenki, hogy festőművész lesz, hiszen állandóan rajzolt. Végül mégis egy színiiskolában kötött ki, később pedig a New Yorki Filmakadémián is tanulta a mesterséget.

Az ifjú színész időközben beleszeretett a rendezésbe is. Most épp egy olyan darabot állít színpadra, aminek a főszerepe is az övé, legnagyobb vágya viszont, hogy egyszer filmet is rendezzen.

- Volt egy időszak, amikor imádtam a horror jellegű dolgokat és mindig arra gondoltam, hogy az milyen kreatív műfaj, mert nagyon kis költségvetésből mennyi mindent lehet készíteni, de most már nem annyira, úgyhogy a drámától kezdve bármi jöhet.

Ezek után sejthető, hogy nem sok szabadideje marad a színésznek. A tévés és színházi munkák között maximum egy gyors teára jut idő, pedig Barnabás legszívesebben Szegeden töltené minden idejét.

- Elég gyakran hazajárok. Általában minden hétvégén hazamegyek, de az utóbbi időben most nem. De kell, az nekem kell. A barátaim nagy része ott van, a családom ott van, úgyhogy az életem egyik része ott van

Élete másik részét, pontosabban másik felét még keresi a fiatal színész. De most a szerelemre is épp annyi ideje lenne, mint az egyéb elfoglaltságokra.
- Igazából most az utóbbi időben abszolút semmi. Ha ez a darab lemegy, esetleg majd utána, de majd az égiektől is függ a dolog. Egyelőre ennyit erről.

Barnabás a Barátok közt Erikjeként viszont megtalálta a szerelmet, igaz, egy férjes asszony, Tilda személyében. A színész elmondta, az életben még nem volt részese szerelmi háromszögnek.

- Olyan volt, hogy az egyik volt barátnőm együtt lakott még az előző pasijával, amikor mi már együtt voltunk, de évek óta nem volt köztük semmi, tehát csak együtt laktak és nagyon el voltak hidegülve, úgyhogy ott nem volt ez probléma.

Barnabás életében tehát most közelgő színházi bemutatója a legfontosabb, de őt ismerve biztos, hogy a premier után sem ül majd a babérjain, hanem akár filmen, akár színpadon, újabb izgalmas szerepekben láthatjuk viszont.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását