2024. május 7. - Gizella

Labancz Lilla jelentősen megváltozott

A csinos színésznő a közelmúltban annyira megunta védjegyének számító platinaszőke haját, hogy fodrásza kezeire bízta magát.
2009. október 28. szerda 18:02 - HírExtra
Labancz Lilla megunta, hogy huszonhárom éve ugyanúgy néz ki. Az Álom.net szexi sztárja korábban már megszabadult hosszú hajtincseitől, most azonban még radikálisabb lépésre szánta el magát: barnára festette védjegyének számító platinaszőke haját.

„Annyira változtatni akartam, hogy teljesen rábíztam magam a fodrászomra. Csak akkor ijedtem meg, amikor ott ültem a tükör előtt, és megláttam magam. Ugyanis a festék feketének tűnt a fejemen” – mesélte nevetve Lilla, aki az ijedtség ellenére végül nagyon elégedett lett a végeredménnyel, és nem is áll szándékában újra szőkének lenni.

A színésznő jövőre kezd bele Boszorkányok című új filmjének forgatásába, melynek társalkotói még nem tudják, hogy Lilla barna lett. „Természetesen, ha a szerepem úgy kívánja, újra szőke leszek, de amúgy nem szeretném visszafestetni a hajamat, hiszen nem csak én vagyok elégedett, hanem a családomnak és a barátaimnak is nagyon tetszem barnán” – árulta el Lilla, majd nem mellékesen hozzátette, hogy nem csak új hajának örül: megjelent DVD-n az Álom.net című film, amelyben főszereplőként debütált.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását