2024. április 26. - Ervin

Mrs. Cruise ruhát tervez

Az OK magazin beszámolt arról, hogy Katie Holmes saját ruhamárkát szándékozik megjelentetni, és reményei szerint a divatcikkeket már az idei év végén bemutatja. Bizonyos források szerint Katie nagyon örül, hogy rátalált erre az új hobbira, és izgatottan v
2008. március 19. szerda 16:02 - Hírextra
Mrs. Cruise-nak ez lesz az első hasonló vállalkozása, így most nagyon izgatott. A tervek szerint a kollekció a „Katie Holmes for Armani” nevet viseli majd. Egy ilyen híres divatház, mint az Armani még sosem működött együtt amatőr tervezővel. „Most már ez Katie élete - mondta a színésznő egyik ismerőse -, borzasztóan örül, hogy a tervezéssel foglalkozhat, és már nagyon izgatott, vajon népszerűek lesznek-e a ruhái a közönség körében.”

Ki más lehetne Katie múzsája a tervezéshez, mint kislánya, Suri, aki jövő hónapban lesz két éves. Ahogyan az OK magazin már korábban hírül adta, a huszonkilenc éves Katie tervezte azt a ruhácskát, amelyben a kis Surit tavaly Párizsban lefényképezték. Tom Cruise felesége olyan ruhákat szeretne tervezni, amelyekben el tudja képzelni a lányát.

Katie Holmes a következő két évre tervezi a ruhákat: az első kollekciót 2009 tavaszára, kisgyermekeknek szánja. Idősebb gyermekeknek tervezett ruhák fogják követni az összeállítást, mely tervei szerint 2009 őszén fog megjelenni, 2010 őszén pedig retikülöket és női divatárut szeretne a piacra dobni.

A „Katie Holmes for Armani” kollekció darabjai hasonló összegekbe fognak kerülni, mint az Armanik általában. A Saks, a Barneys New York és a Neiman Marcus üzletekben árulják majd őket. „Minőségi ruhákról van szó, vacak Jessica Simpson-féle darabok biztosan nem készülnek” - nyilatkozta Mrs. Cruise egyik ismerőse.

No és milyen szerepe van ebben az egészben a férjnek, Tom Cruise-nak? Hát ő a legnagyobb rajongó! A filmsztár imádja a Katie tervezte ruhákat, szerinte feleségének mindenképp folytatnia kell tervezői tevékenységét. Persze, Katie divattervezési szenvedélye nem jelenti azt, hogy a sztár feladja színésznői karrierjét. Természetesen továbbra is forgat majd filmeket, ám jelenleg a divatszakma az, ami elsőbbséget élvez az életében.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását