2024. május 6. - Ivett, Frida

Elismerés a sikeres sportolóknak

Keddi ünnepség keretében a XI. kerület önkormányzata elismerésben részesítette a 2007-ben sikeresen szerepelt, Újbudán lakó sportolókat és edzőket.
2008. március 18. kedd 17:26 - Hírextra

A kerület 1990 óta rendszeresen díjazza sportolóit felnőtt, junior és szenior kategóriában is, illetve az edzők munkáját is értékeli.

A képviselő-testület idén a felnőttek között a kajak négyesben 200 méteren világbajnok Babella Balázst ítélte a legjobbnak. Mögötte az 1000 méteren a kenu négyes tagjaként Eb-2. és vb-3. Balázs Gábor és a szintén négyesben kétszeres (200 és 500 m) világbajnok Balázs Péter kenus végzett.
A trénereknél Angyal Zoltán, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya részesült a legnagyobb elismerésben Csipes Ferenc, az ifjúsági kajakválogatott szakedzője és Gulácsi Ferenc férfi kardválogatott szakvezetője előtt.

Az eseményen - többek között - Babella Balázs és Angyal Zoltán nem vehetett részt külföldi edzőtáborozás miatt.

Molnár Gyula polgármester hangsúlyozta, hogy a kerület hagyományaihoz híven kiemelten kezeli a sportot, s a jövőben még többet szeretne rá áldozni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását