2024. május 5. - Györgyi

Bíróság előtt a férfimolesztáló fivér

Bíróság elé állítják Svájcban az Egyesült Arab Emírségek jelenlegi elnökének fivérét, mert 2003-ban egy genfi hotel halljában súlyosan bántalmazott egy amerikai férfit. Falah bin Szultan bin Zajid an-Nahajan sejk azért verte tanúk előtt félholtra egy nadr
2008. március 18. kedd 14:32 - Hírextra

Egy szemtanú szerint a sejk levette a nadrágszíját, mielőtt nekiesett az amerikai állampolgárságú Orsinak, aki szexuális agresszió áldozatának mondja magát. Az amerikai férfi azt állítja, az arab sejk - aki a történtek idején az akkori emirátusi elnök fia volt - azért bántalmazta, mert elutasította erotikus természetű közeledését. A sejk fivére - Kalifa bin Zajid an-Nahajan - időközben az emirátusok elnöke lett apjuk halála nyomán.

A verekedő sejknek május 8-án kell megjelennie egy genfi bíróság előtt, s akár 2-3 év börtönre is ítélhetik "egy veszélyes tárggyal való szándékos testi sértés" címén. Az ügy pikantériája, hogy a dúsgazdag öbölmenti olajország törvényei szigorúan tiltják a homoszexualitást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását