2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lerészegedett a misebortól a templomi betörő

Azért bukott le egy templomi rabló a kelet-ukrajnai Makejevkában, mert a lopott miseborból felöntött a garatra, és illuminált állapotban, a szentélyből eltulajdonított esketési koszorúval a fején belesétált a rendőrök karjaiba.
2009. június 5. péntek 06:35 - HírExtra
A 48 éves férfi a Donyeck megyei város Dmitrij Donszkoj templomába tört be az ablakon át. A rabló sietségében mindent összeszedett, ami a keze ügyébe került: ikonokat, füstölőket, gyertyatartókat, két esketési koszorút és két üveg bort – írta csütörtökön a vovremya.net internetes ukrán hírportál.

A jelentés szerint a helyi rendőrség a legjobb erőit mozgósította a templomi fosztogató kézre kerítése érdekében. A nyomozóknak azonban nem sok dolguk akadt, a rabló ugyanis annyit ivott a lopott miseborból, hogy részegen sétára indult az egyik eltulajdonított esketési koszorúval a fején, így még a bűncselekmény napján lefülelték.

Az elfogott férfiról hamar kiderült, hogy büntetett előéletű, a fegyintézetből nemrég került feltételesen szabadlábra. A templomi betörésért hat év szabadságvesztésre ítélhetik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását