2024. április 26. - Ervin

Elárverezi életét

Egy Ausztráliában letelepedett brit férfinek válása után annyira elege lett új életéből, hogy az egészet mindenestül feltette az eBay internetes árverésére. Ian Usher hat éve vándorolt ki Scarborough-ból, és két éve kapta meg az ausztrál állampolgárságot.
2008. március 17. hétfő 16:39 - Hírextra

Ian Usher a Daily Telegraph című napilap értesülése szerint nemcsak összes ingóságát, hanem baráti körét, sőt a munkáját is kalapács alá bocsátja, s a júniusi hétnapos aukció után mintegy 230 ezer fontos (76 millió forint) bevételre számít.

Usher hat éve vándorolt ki Scarborough-ból, és két éve kapta meg az ausztrál állampolgárságot. Feleségétől, Laurától öt évi házasság után vált el tavaly.

A boldogtalan ember belátta, hogy valójában nincs sok oka az elkeseredésre: mint lefestette, az élete fantasztikus új hazájában, és sokan vannak, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak mint ő. "Ez csupán egy útja-módja annak, ahogy én próbálom meg kezelni, ami velem történt" - magyarázta Usher, akinek az az álma, hogy az árverés után a zakójában az útlevelével és élete árával felszállhasson az első repülőgépre, amely elviszi őt bárhová a világ más tájára.

Az árverési tételek között szerepel Perth közelében fekvő háromszobás lakása, annak berendezése, a kocsija, a motorja és minden sportfelszerelése, valamint barátai elérhetősége, és egy véglegesítéssel kínált kéthetes próbaidős állás a szőnyegboltban, ahol a kenyerét kereste.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását