2024. április 24. - György

Súlyemelés: két magyar arany

Az Európai Unió tagországainak németországi súlyemelő-bajnokságán a szombati zárónapon két magyar aranyérmest is avattak Cser Norbert és Nagy Péter személyében.
2008. március 16. vasárnap 08:00 - Hírextra

A viadalon, amelyen 14 ország 112 versenyzője indult, Cser, a BKV Előre SC versenyzője a magyar szövetség tájékoztatása szerint a 85 kg-os kategóriában szakításban nyert (145 kg), összetettben 316 kilóval bronzérmes lett. Nagy Péter, a Szegedi Lelkesedés SK sportolója a plusz 105 kg-osok mezőnyében szintén szakításban győzött (175 kg), lökésben (206 kg) és összetettben (381 kg) pedig ezüstérmet érdemelt ki.

Az EU-bajnokságon pénteken Bazsó Bianka, a szombathelyi Haladás VSE emelője a 63 kg-os súlycsoportban összetettben és lökésben a második, szakításban pedig a harmadik helyen végzett.
A csapatversenyben a nőknél Magyarország – Lengyelország és Spanyolország mögött – a harmadik, a férfiaknál – ahol a dobogós pozíciókat a német, a lengyel és a görög válogatott foglalta el – az ötödik lett.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását