2024. május 3. - Tímea, Irma

Supernem Szabi nem hódít

A Supernem együttes két tagja, Szabi és Tibi beszélt egyik kedvenc témájáról, a nőkről. A fiúkat csajozási szokásairól faggatta a Cool két műsorvezetője, Horváth Éva és Müller Attila, de néhány igazán jó történetet is elhangzott a zenekar háza tájáról.
2008. március 15. szombat 06:50 - Hírextra
- A mai világban a lányoknak kell kezdeményezniük!- szögezték le rögtön. Bár elmondásuk szerint, ez a zenészeknél nem is probléma, hiszen szavaikkal élve: - Aki színpadra lép egyszer is, az ki van téve ennek!

Ettől függetlenül beismerték, hogy soha nem volt még hosszú kapcsolatuk rajongóval, sőt, csak olyan komoly barátnőik voltak, akik nem kedvelték kimondottan a zenéjüket. Természetesen rajongókból sem szenved hiányt a Supernem együttes. Elárulták, bár bugyigyűjteményük (már) nincs, a hölgyek gyakran extrém dolgokra is képesek azért, hogy a közelükbe férkőzhessenek és ha már ott vannak, okoznak néhány tréfás pillanatot nekik. Papp Szabi egy történetet is megosztott a Cool nézőivel:

- Egyszer koncert közben egy hölgy felmászott a színpadra és belenyúlt a nadrágomba! Annyira meglepődtem, hogy eldobtam a gitárt és ordítottam egy nagyot!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását