2023. december 11. - Árpád

Könnyebben megsérült egy rendőr

Egy rendőr könnyebben megsérült a fővárosban az Erzsébet hídnál szombaton kora délután - tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2008. március 15. szombat 15:42 - Hírextra
Tafferner Éva tájékoztatása szerint a rendőr a lábán szenvedett zúzódásos sérüléseket.
Szólt arról is, hogy az Erzsébet hídnál két embert állítottak elő a rendőrök, de több kődobálóról felvételt készítettek, és az azon szereplők azonosítása folyamatban van.

Az MTI tudósítójának beszámolója szerint a Fővárosi Önkormányzat március 15-ei ünnepségének ideje alatt többen köveket, üvegeket, tojásokat dobáltak a rendőrök felé. A kődobálók kiemelésekor néhányan rátámadtak a rendőrökre, de rövid idő alatt lecsillapodtak az indulatok.

Demszky Gábor főpolgármester ünnepi beszéde alatt a belső kordonnál rohamrendőrök váltották fel a civil biztonságiakat, akiket folyamatosan provokáltak a kordonon túlról. Eközben petárdák robbanása hallatszott az Erzsébet híd felől.

A főpolgármester beszédét az idén is tojásdobálással próbálták megzavarni. A sajtóhelyről az MTI tudósítója úgy látta, hogy az egyik tojás eltalálta Demszky Gábor kabátját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását