2024. május 2. - Zsigmond

Szex-szótár

Ok, legyünk őszinték: a szex unalmassá válhat nap, mint nap ugyanazzal az emberrel, ha nem variáljátok a dolgokat egy kicsit. Ugye te sem szeretnél életed hátralevő részében csak csokit enni?
2008. március 14. péntek 09:53 - Hírextra

Ezidáig az emberek a misszionárius pózt tartották normálisnak és a gyakorlatban is ezt alkalmazták. De ne csak ezzel a pózzal számoljatok! Rengeteg tényező garantálja a meglepetést, a spontaneitást és az izgalmat szexuális életetekben. Íme egy pár közülük!

A hozzáállásod

A legfontosabb szexuális érzékszerv az agy. Itt születnek meg az ötleteid, szóval hagyatkozz a piszkos fantáziádra! Ez nem csak szórakoztat majd, de segít kizökkenteni a menetrend-szerinti együttléteitekből és eljuttat a fantázia birodalmába. Csak te ismered a saját gondolataidat, engedd hát őket szabadon. Tanulj meg ne ítélkezni saját gondolataid felett, ha azok nagyon elkalandoznának vagy szokatalnnak tűnnének! Elvégre nem kell a fantáziáid nélkül élned. Néhány dolgot valószínűleg majd ki szeretnél próbálni, de lesznek olyanok is, amiket meghagysz majd a gondolataid szintjén. A lényeg, hogy légy nyitott az új szexuális benyomásokra – ez kezdetnek mindenképp jó lesz.

Kommunikáció

Avasd be partneredet néhány ötletedbe! Ha nem akarjátok kipróbálni őket, nem gond, ha pusztán csak beszéltek róluk az is lehet izgató. Elvégre egy ilyen beszélgetés bármikor torkolhat szexbe. Kérdd meg partneredet, hogy kísérletezzetek, mondd el neki, hogy mit szeretnél, például, hogy az első anális szexetekről ábrándozol vagy, hogy szívesen kipróbálnál egy különleges segédeszközt. Ha nem kérdezed meg, sosem fogod tudni, hogy mit gondol róla. Nagyon sok embernek nehézséget okoz a szexről beszélni, főleg arról, amit az ágyban szeretnének. Nem vagyunk egyformák – amíg az egyik ember könnyen beszél ezekről a dolgokról, addig valaki más lehet félénk és magának való. A különféle videók, filmek és szexuális játékok sokat segíthetnek a gátlások levetkőzésében.

Változatosság

Helyezd a hangsúlyt valami új kipróbálására! Ha rohanó életet éltek, és inkább előnyben részesítetek egy gyors numerát, akkor itt az ideje, hogy szánjatok időt arra is, amikor csak kettesben vagytok. Hozzatok létre kéjes időszakokat életetekben, és ne sürgessétek magatokat! Érezzétek egymás testét, játszadozzatok, kísérletezzetek és nem utolsó sorban, beszéljetek nyíltan az érzéseitekről és vágyaitokról. Ne várd el partneredtől, hogy mindig ő kezdeményezzen! Folyamatosan cserélgessétek a szerepeket – nincs ennél ösztönzőbb! Egyszer legyél te a domináns fél, máskor a passzívabb, játsszátok el a fantáziáitokat, öltözzetek be! A változatosság megnyilvánulhat a pozitúrákban, abban, amit az ágyban csináltok, illetve abban is, hogy mindezt hol csináljátok. Lepd meg kedvesed a zuhany alatt, hívd fel őt a munkahelyen és suttogj neki mocskos szavakat, keltsd fel az éjszaka közepén, cirógasd, amíg fel nem ébred és ragaszkodj a szexhez ott azonnal! A nap végén fogadd a partnered lakk cuccban vagy öltözz szobalánynak, és ragaszkodj hozzá, hogy egész éjjel viselhesd öltözékedet, anélkül, hogy hozzád érne. A várakozás csak fokozza a mókát. Ezek csak javaslatok, de ha hagyod a képzeletedet szabadon szárnyalni, és ha hagyod, hogy ezek a játékok az életetek részévé váljanak, az garantáltan új megvilágításba helyezi az eddig unalmas, egyhangú szexuális életeteket.

Játékok

Természetesen az a legjobb, ha folyamatos izgalomban tartjátok kapcsolatotokat, ahelyett, hogy megvárnátok amíg halálosan unalmas nem lesz. Amikor az emberek problémákat fedeznek fel szexuális életükben, nehézségeket a házasságukban, vagy csak az unalom szintjére süllyed a kapcsolatuk, gyakran a hűtlenségbe menekülnek. Nem kell, hogy a szex mindig észvesztő legyen, elég, ha mind a két fél számára kielégítő, és egy kis erőfeszítéssel az első szenvedélyes napok után is megőrizhetitek kitartó buja vágyódásotokat egymás iránt.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását